Moderne topp kvalitet Herretøy som PJS Parajumper. Gratis levering i Norge

Ny sesong Parajumpers strøk salg – gratis Norway levering

Takket være utviklingen av stoff og membran teknologi er det et voksende marked trail-kjører jakker som presse vekter lavere enn kategorien ultralette ovenfor. parajumper jakke, parajumper long bear. Gjennom noen omfattende testing, vi har funnet disse skjellene å være helt vanntett med søm taping og 3-lags membraner og pusteevne prestasjoner overgår deres 2,5-lags kolleger (inkludert i Long bear). parajumpers dame salg. Klart, det er kompromisser i slik fjærlett struktur og de viktigste er holdbarhet. Ledende Parajumper kodiak kan veie 4 ounces, men konstruksjonen er så delikat at du ikke kan bære en pakke uten potensielt skadelige vanntett systemet. parajumper long bear svart. En annen vurdering er som disse vinter jakker kjøre om $300. For stien løperen som leder ut i alle forhold, men ytelsen for vekten er rett og slett enestående.

Vanntett vs vann motstandsdyktig

Ingen del av utendørs utstyr gir full beskyttelse fra utenfor fuktighet, men de fleste av dagens regn jakker er oppført som «vanntett» eller «vanntett.» Mange lette jakker, parajumper long bear beige, windbreakers og myke skall er vanntette, som betyr at de kaster vann i lyset beskjeden nedbør, men ikke er helt vanntett ved lengre utsettelse. Vanntett jakker har en innebygd laminat som Gore-Tex eller et belegg som blokkerer egentlig utenfor fuktighet inn under de fleste forhold. I tillegg har de vanntett taping langs sømmer på innsiden av jakken.

Parajumpers Long Bear Kvinner Blå

Du kan merke en vanntett rating oppført på noen utendørs utstyr nettsteder, representert av et tall fra 0 til 20 000 mm. Dette er mengden av vann i et 1-tommers-diameter loddrette rør som materiale tåler uten lekker. parajumper oslo butikk. Testen er en merkelig: den ikke etterligne virkelige forhold og mange produsenter velger ikke å liste det hele tatt. Andre faktorer som søm taping spille en viktig rolle i vanntetthet, så hvor ikke virkelig finne hvordan tørr vil du bo i et regn. parajumpers jakke dame. Vi på rutsjebane Travel føler ikke vanntett rangeringer er svært nyttig i kjøpsprosessen og har valgt ikke å liste dem med våre spesifikasjoner. Du kan notere antall når den er tilgjengelig, som vil korrelerer ofte med andre egenskaper som stoff tykkelse og holdbarhet, men ikke baserer din kjøper avgjørelse på det alene.

Stoff lag

Hvis du vil opprette en vanntett regn krever jakke som motstår fukt inn, men kan også svette og varm luft vent ut en kombinasjon av stoff lag. parajumpers oslo city. parajumpers juliet iron. Du vil se dette i hver prestasjonsorienterte regnjakke på markedet, vanligvis sett på som: 2L, 2.5L eller 3L. Vi bryter ned fordeler og ulemper av hver nedenfor:

Parajumpers GOBI - GIRL DARK RED, PJS GIRL

Parajumpers GOBI – GIRL DARK RED, PJS GIRL

2-lags

Disse jakker er de mest grunnleggende, og vanligvis krever en mesh fôr å beskytte jakkens indre belegg (derav 2-lags navnet). De er ikke svært pustende og mesh legger bulk, gjør 2-lags jakker best for uformelle bruk. Du vil ofte finne dem i entry-level stiler eller jakker ment for rundt byen, og som sådan, bare en 2-lags budsjett Columbia jakke laget vår «best of» liste.

PARAJUMPERS KODIAK DOWN JACKET W/ FUR TRIM

PARAJUMPERS KODIAK DOWN JACKET W/ FUR TRIM

2,5-lags

En 2,5-lags jakke festes en svært tynn interiør stoff til vanntett/pustende laminat eller belegg. Fordelen med denne indre overflate er at nettet i 2-lags jakker er ikke lenger nødvendig. parajumpers juliet dame. Pusteevne samt satte øker og vekt reduseres med design, gjør dette til det mest populære alternativet for turgåere, backpackere og klatrere. En ulemper er at interiør stoff ikke er så mykt som en ekte 3-lag (noen anser det glatt eller plasticky), men vi har sett forbedringer med nyere modeller.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *